Ionizační kartáček: Chytré řešení čištění zubů nejen na cestách

Travelrednaweb

Blíží se čas prázdnin a dovolených. Milovníci aktivní dovolené balí na hory a cyklovýlety, fanoušci slunce a šumění vln zkoumají, kam všude se dá jet natáhnout na pláž a ochutnávat plody moře. Někdo cestuje nalehko, někdo s sebou tahá knihovnu a večerní róby. Na čištění zubů ale musí myslet všichni. Jedinečné ionizační kartáčky, které jsou na českém trhu k dostání už dva roky, jsou ideálním řešením, ať už se chystáte kamkoliv. Proč?

Proces ionizace, na jehož principu kartáčky IONICKISS pracují, totiž umožňuje vyčistit si zuby až o 48 % efektivněji, než byste to dokázali s kterýmkoliv jiným kartáčkem. Jak je to možné? Z klinické studie, která zkoumala efektivitu ionizačních kartáčků, totiž vyplynulo i to, že většina lidí při čištění odstraní (manuálním či elektrickým kartáčkem) pouze 50 % plaku ze zubů a dásní. A ten je, jak známo, počátkem všech problémů, které nás dříve nebo později přivedou do ordinace zubního lékaře. Do té se ale po návratu z dovolené opravdu vydat nechcete. Navíc s revolučním manuálním kartáčkem IONICKISS ORIGINAL udržíte čistá i těžko přístupná místa ústní dutiny, a to bez vynaložení zvláštního úsilí či delší doby čištění. Jak to?

Jak kartáčky IONICKISS fungují?

Může za to právě ionizace. Tedy fyzikální proces, ke kterému při použití kartáčku dochází. Ten mění iontovou vazbu mezi plakem a zubem a přitahuje plak od povrchu zubu směrem k hlavici zubního kartáčku. Zjednodušeně řečeno, funguje podobně jako magnetická přitažlivost. S pomocí této patentované technologie si při každém čištění v ústech doslova vyluxujete. Zuby jsou tak bez plaku rychleji, čištění je šetrnější k vašim dásním. Dokonce se obejdete i bez použití zubní pasty, což určitě ocení každý, kdo si svou bagáž nese na zádech, veze na kole nebo cestuje s vybavením na surfování, rybaření či další aktivity. Stačí vám ionizační kartáček a trocha čisté vody. Ať už trávíte dovolenou v divočině nebo v kempu, mít dokonalé čisté zuby po každém čištění nikdy nebylo jednodušší.

Zdravé zuby celé rodiny

Japonský vynález je jediným kartáčkem na světě, který funguje na ionizačním principu a nyní, více než 25 let od svého vzniku, začíná být dostupný i obyvatelům starého kontinentu. Česká republika je první zemí Evropské unie, kde jsou kartáčky IONICKISS k dostání. A to nejen v e-shopu firmy samotné, ale také u celé řady velkých dodavatelů jako je alza.cz, pilulka.cz nebo v kamenných prodejnách drogerie dm. Koupíte tu jak kartáček samotný, tak hlavice, které můžete kdykoliv vyměnit a kartáček používat dál, bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte. Kartáčky jsou dostání samozřejmě i v dětské verzi. Pořiďte si tedy k letošní dovolené i dokonale čistý chrup a zdravé dásně pro celou rodinu a odměňte se nejen v létě, ale i do budoucna.

Nejlepší parťák na cesty

Ještě o něco lepších výsledků než s manuálním kartáčkem ORIGINAL můžete dosáhnout s cestovním kartáčkem IONPA TRAVEL, který je světovým unikátem. Kombinuje totiž sonickou a ionizační technologii čištění a poskytuje tak tu nejlepší možnou péči o zuby na světě. K dokonale vyčištěnému chrupu s ním dospějete už za dvě minuty. Přívlastek cestovní nosí proto, že je mimořádně kompaktní a snadno se vejde do jakékoliv kosmetické taštičky či kabelky. Navíc je dodáván v praktickém pouzdře, které bez problémů snese veškeré přesuny mezi hotely, letišti či nádražími. Máte-li před sebou delší cestu, vůbec se nebojte ho prostě vhodit do kabelky či jiného příručního zavazadla. Také IONPA TRAVEL, který funguje na AAA baterii (ta je součástí balení, stejně jako dva kusy výměnných hlavic), umožňuje použití bez zubní pasty a pouzdro větrá, takže vám kartáček vyschne, i když ho po použití ihned zavřete a utíkáte k letištní bráně či na nástupiště. Speciálně při cestování letadlem, které komplikují bezpečnostní předpisy, oceníte, že nemusíte řešit zubní pastu. Žádné přestupy a přesuny už vám nezabrání v tom, abyste dodržovali ústní hygienu par excellence. Jednodušší než s IONPA TRAVEL to už být nemůže.

Ať už toužíte po čemkoliv…

Kartáček IONPA TRAVEL je vlastně mobilní verzí kartáčku IONPA HOME. Protože funguje na baterie a nemusí se nabíjet, můžete si ho vzít úplně kamkoliv. Je také lehčí, menší, a i díky tomu, že nepotřebuje zubní pastu, šetří místo. Milovníci sonické technologie si ji tedy mohou vzít s sebou úplně kamkoliv. Nejen na dovolenou, ale i do práce, do školy na služební cestu nebo na rande. Perfektně čisté zuby za všech okolností budou pak tou vaší nejlepší vizitkou. A výdaje, které ušetříte za zubního lékaře, vám třeba otevřou cestu k další vysněné dovolené. Ať už toužíte po exotice a dobrodružství, nebo klidu a samotě, efektivní a precizní čištění zubů oceníte úplně všude.

Autorka článku: Natálie Veselá