Inovativní ionizačně-sonické zubní kartáčky IONICKISS

_A3A7445

Určitě jste už slyšeli o procesu ionizace vzduchu, který nám pomáhá dýchat v uzavřených bytech kvalitnější vzduch a chrání nás tak před nemocemi. V Japonsku šli s pomocí této technologie ještě dál a vymysleli ionizační zubní kartáček IONICKISS, který čistí zuby i dásně tak dokonale, jako nic jiného. Tahle úplně nová kategorie zubních kartáčků nyní přichází i na český trh. Proč byste o tom měli vědět? A jak tedy tahle hi-tech technologie vlastně funguje?

Na první z obou otázek se určitě hodí říct, že IONICKISS čistí zuby o 48 % efektivněji než jakýkoliv jiný kartáček. Z klinické studie, která to prokázala, vyplynulo totiž i to, že ať už manuálním či elektrickým zubním kartáčkem většina lidí při čištění odstraní pouze 50 % plaku ze zubů a dásní. A ten je, jak známo, počátkem všech problémů, které nás dříve nebo později přivedou do ordinace zubního lékaře. S pomocí ionizace si ale poradíte i s plakem na těžko přístupných místech, a to bez vynaložení zvláštního úsilí či delší doby čištění. Jak to? Ono to vlastně zas až tak high-tech není. S ionizací pracoval už Einstein, jen ho nenapadlo si s její pomocí čistit chrup. Proces ionizace, ke kterému při použití kartáčku dochází, mění iontovou vazbu mezi plakem a zubem a tím odpuzuje plak od povrchu zubu směrem k hlavici zubního kartáčku. Zjednodušeně řečeno, funguje podobně jako magnetická přitažlivost. S pomocí této patentované technologie si při každém čištění v ústech doslova vyluxujete. Zuby jsou tak bez plaku rychleji, čištění je šetrnější k vašim dásním, a dokonce se obejdete i bez použití zubní pasty.

První revoluční kartáčky IONICKISS vstoupily na Japonský trh už v roce 1995 a revoluce v dentální hygieně mohla začít. V roce 2009 pak přišla další. Světlo světa spatřil jediný kartáček, který kombinuje sonickou a ionizační technologii čištění a poskytuje tak tu nejlepší možnou péči o zuby na světě. Jak dokázala studie provedená v Japonsku u příležitosti vynálezu, je ještě o chloupek lepší než manuální kartáčky IONICKISS. K perfektně vyčištěným zubům s ním dospějete již za 2 minuty. Nyní si ho můžete dopřát i vy v České republice. Například ve formě elegantního cestovního modelu IONPA TRAVEL. Jde o přenosný model na AAA baterii a dodáván je v praktickém pouzdře a s dvěma kusy výměnných hlavic, které můžete kdykoliv dokoupit a kartáček používat dál. Díky své kompaktní velikosti se snadno vejde ho jakékoliv kabelky či kosmetické taštičky a nabízí dva režimy čištění.

Nejste-li fanoušky výměnných baterií, bude vaší volbou IONPA HOME s nabíjecím USB stojánkem. Kartáček je vybaven displejem, který vám ukáže, jaký ze čtyř režimů čištění právě používáte, i kdy je třeba nabít baterii nebo vyměnit hlavici kartáčku. Spolu s kartáčkem dodáváme dvě měkké hlavice. Kartáček disponuje výjimečnými funkcemi hloubkového čištění, ale i masáží a bělením.

Asi všichni víme, že zdravé zuby jsou základem zdraví. S IONICKISS jim poskytnete tu nejlepší možnou péči hodnou jednadvacátého století. Bez ohledu na to, který z modelů kartáčků IONICKISS si vyberete, jejich používáním budete o krok blíž k dokonalé ústní hygieně.

IONICKISS - to nejlepší na zuby.