Ionizační zubní kartáček IONICKISS KIDS soft pro děti z Parent Project

Dracek  PP obdelnik

Ionizační zubní kartáček IONICKISS KIDS soft vhodný i pro děti se zdravotním znevýhodněním nazuby

Občas se stává, že i příroda něco poplete. Bohužel dokáže být popletená i u těch nejmenších a nadělit jim zdravotní znevýhodnění, které jim a jejich rodinám nemálo znesnadňuje život.

Rozhodli jsme se spolu s organizací Parent Project, která zajišťuje komplexní péči pro děti se svalovou dystrofií a jejich rodiny, a s patronkou dentální hygieny Mgr. Petrou Křížovou z Karlovy Univerzity 3LF, podívat na to, jak ionizační technologie zubních kartáčků může pomoci v každodenní péči o chrup dětem se svalovou dystrofií.

Svalová dystrofie je vrozené onemocnění, které je charakteristické oslabováním a ubýváním svalové hmoty. Tyto projevy vedou ke zhoršení hrubé i jemné motoriky. Pohyb a veškeré manuální činnosti se stávají problematickými. Do této oblasti spadá také zubní hygiena.

Pojďme si představit, jakým způsobem může být IONICKISS KIDS soft zubní kartáček nápomocný jak dětem, tak i jejich rodičům při péči o chrup zdravotně znevýhodněného dítěte.

  • Kartáček je velmi lehký, a tedy snadno ovladatelný.
  • Ionizace je přidaná hodnota, která zajišťuje čistější zuby až o 48 %, tedy je vhodnějším pomocníkem při domácí preventivní péči oproti běžným manuálním kartáčkům.
  • Kartáček lze použít i bez zubní pasty, a přesto je zachován standard dokonale vyčištěných zubů.
  • Jednosvazková single tuft (sólo) hlavice je kompatibilní s dětským kartáčkem IONICKISS a je vhodná pro dočišťování i těžko přístupných míst.

 

 

A co na naše kartáčky říkají přímo rodiče dětí se svalovou dystrofií?

Paní T.: „Ionizační kartáček IONICKISS používají obě mé děti (11 a 14 let), syn má svalovou dystrofii. Sama hodnotím, že je kartáček lehčí do ruky a dobře se mu s ním pracuje. A vnímám, že mají děti čistější zuby.“

Paní R.: „M. používá nově kartáček IONICKISS dva týdny. Vzhledem ke svalové dystrofii s ním zuby dočisťuji. Nyní si čistil zuby sám, točivý pohyb zvládá velmi těžce. Před prvním použitím jsme použili fialovou tabletu na zubní plak a po dvou týdnech čištění IONICKISS také a rozdíl byl jednoznačně znatelný, přestože jsem po synovi nedočišťovala, jak jsem zvyklá. Chtěla jsem vyzkoušet, jak čištění s tímto kartáčkem zvládne sám a jsme velmi spokojení. Kartáček určitě doporučujeme. 

Paní N.: „Od začátku užívání ionizačního kartáčku IONICKISS KIDS soft nevidím zubní plak na předních zubech syna jako dříve. S kartáčkem jsme velmi spokojení a chystáme se koupit také pro sebe.“

Paní K.: „Ionizační kartáček IONICKISS KIDS soft používám já a mladší syn, zaujalo nás používání ionizačního kartáčku bez pasty, byl to pro nás nezvyk, ale jsme velmi spokojení a máme pocit důkladněji vyčištěných zubů.“

Paní P.: „Myslela jsem si, že zvyknout si na nový typ ionizačního kartáčku bude trvat delší dobu, ale použití je jednoduché, přirozené, zvykla jsem si čistit bez pasty a hned po prvním čištění jsem měla velmi dobrý pocit. Jeden víkend jsem si na pobyt vzala svůj starý kartáček a musím říct, že jsem se po víkendu těšila zase na IONICKISS. Mám po něm pocit mnohem důkladněji vyčištěných zubů. Mohu jen doporučit.“

Přejeme dětem zdravé zoubky a ať jim kartáček IONICKISS pomáhá každý den.

Děkujeme Parent Project za skvělou spolupráci.

Kartáček na zuby. Zubní kartáček. Dětský kartáček na zuby. Sólo kartáček.