Jak si účinně čistit zuby bez použití pasty?

 

Škodlivé složky v potravinách už jsme se naučili jakž takž hlídat. Opomíjet bychom ale neměli ani čistící přípravky nebo běžnou kosmetiku. Obojí obsahuje celou armádu zdraví škodlivých látek.

Otazník ze zubní pasty IONICKISS

Zubní pasty běžně obsahují desítky nebezpečných chemických látek, které se přes sliznici úst dostávají do našeho těla. Pasty většiny komerčních značek obsahují konzervanty, sladidla, umělá barviva, parabeny, parafín, vazelínu, silikon, ropné deriváty či geneticky modifikované suroviny.

V klasické drogerii pastu bez těchto škodlivin neseženete. Přestože řada výše zmíněných látek se v pastách vyskytuje ve stopovém množství, dostávají se do našeho těla s železnou pravidelností a od útlého dětství.

Fluorid ve vysokých dávkách může škodit

Věděli jste, že fluorid jako jedna ze základních složek všech zubních past může při dlouhodobé konzumaci poškozovat naši nervovou soustavu?

Vysoké dávky fluoridu (více než 4 mg u dospělého muže a 3 mg u dospělé ženy) nepříznivě ovlivňují funkci štítné žlázy a mohou mít i rakovinotvorné účinky. U dvouletého dítěte představuje toxická dávka fluoridu cca 40% a u šestiletého asi 70% tuby běžně dostupné dospělácké zubní pasty! To je hlavním důvodem, proč pasty pro děti do cca 6 let fluorid zpravidla neobsahují.

Řešením je ionizační zubní kartáček

Zubní kartáček IONICKISS představuje skutečnou revoluci v čištění zubů. Unikátní patentovaná technologie zaručuje, že plak je odpuzován od povrchu vašich zubů podobně, jako při použití magnetu.

Klinické studie dokazují, že díky ionizačnímu zubnímu kartáčku jsou zuby o 48% čistější a to i v těžko přístupných místech. Navíc bez nutnosti použití pasty.

Zkuste to bez pasty

Nejste-li příznivci alternativních metod a nechcete si čistit zuby kořenem, kůrou nebo větvičkou stromu Salvadora Persica, vyzkoušejte japonského samuraje v boji se zubním plakem – zubní kartáček IONICKISS bez použití pasty. Pokud si nedokážete svoje ráno bez svěžího pocitu v ústech představit, zkombinujte ionizační kartáček s pastou na rostlinné bázi.