Podcast maminka.cz na téma: Zdravé zuby u dětí

 
Zdroj: maminka.cz

 

Společně se zkušenou dentální hygienistkou a maminkou Anetou Stryjovou, DiS. a portálem maminka.cz jsme připravili rozhovor na téma dětské hygieny.

Jak se dobře starat o dětské zoubky, jak by měl vypadat dětský kartáček? Kdy s dětmi na dentální hygienu? Jak se chová zubní plak? Od kdy začít s číštěním mezizubních prostor? Které potraviny, nápoje a stravovací návyky dětským zubům vyloženě škodí? Spoustu praktických tipů souvisejících s péčí o dětský chrup se dozvíte právě v tomto rozhovoru.

Zdraví začíná v našich ústech a ionizační kartáčky IONICKISS jsou vhodným pomocníkem v prevenci zubního kazu. Ionizace způsobuje, že plak je odpuzován od povrchu zubů podobně jako při použití magnetu.

Japonské Ionizační kartáčky IONICKISS využívají k odstranění zubního plaku působení iontů. Patentovaná japonská technologie způsobuje, že plak je odpuzován od povrchu vašich zubů podobně jako při použití magnetu.                              

how-works-beforehow-works-after

 

Pro malé zoubky naleznete v našem portfoliu dětské ionizační kartáčky IONICKISS KIDS s měkkou hlavicí KIDS, která je měkká a perfektně vyhovující potřebám dětí. Na konci hlavice se nachází prodloužená vlákna ve tvaru stříšky pro lepší vyčištění hůře dostupných míst. Kartáček IONICKISS KIDS je vhodný pro mléčný i stálý chrup.

Pro ještě preciznější čištění a úplně první zoubky jsou vhodné jednosvazkové hlavice, které navíc pomohou s čištěním záludných zákoutí spojených s nošením rovnátek. Nasazením hlavice SINGLE TUFT na tělo kartáčku získáte unikátní dětský ionizační jednovazkový kartáček (sólo kartáček).

 

 

Pokud máte doma malého technika a touží po kartáčku, který vrní, lze doporučit ionizační sonický kartáček IONPA TRAVEL, který díky své velikosti dobře padne do dětské ruky a menší hlavice IONPA TRAVEL s kónickými soft vlákny snadno zatočí se zubním plakem.

I první zoubek si zaslouží být čistý!