Iontový polibek ze země vycházejícího slunce

Svátek svatého Valentýna, který se oslavuje 14. února, s sebou přináší oslavy lásky a intimního partnerství. Však se také jedná o svátek všech zamilovaných. I v našem kraji se stává více oblíbeným. Proč ne? Nikdy není dost příležitostí oslavit lásku. Na Valentýna mnohé páry vyráží na rande a využívají zvláštní příležitosti ke společně strávenému času a oslavě svého vztahu bez ohledu na jeho délku a jejich věk.
 

Svátek svatého Valentýna je také spojený s valentýnkami. Jedná se malé i větší milostné vzkazy, kterými se jeden druhému vyznává ze své lásky. Valentýn a sepsání valentýnky je také příležitostí, jak oslovit svého vyvoleného partnera. 14. února po celém světě tedy vzniká i spousta nových vztahů.

Partneři se často obdarovávají dárky, které jim mají udělat radost. Často se jedná o květiny, něco dobrého na zub, ale také může jít o větší nebo hodnotnější dárky.

My pro vás máme tip na zdravý dárek ze země vycházejícího slunce. K lásce patří i polibky a s kartáčky IONICKISS budete na ten valentýnský perfektně připraveni. Iontový polibek ionizačních kartáčků totiž znamená krásné čisté zuby a svěží dech.

 

Jak to vlastně funguje?

Tak jako všechno v přírodě, také zdraví zubů v ústní dutině je výsledkem „hry“ kladných a záporných iontů. Povrh zubů má totiž záporný náboj a opačná polarita plaku způsobuje, že přitahuje zubní plak, který na zubech drží pomocí iontové vazby. Proto se plak na našich zubech usazuje prakticky neustále po každém jídle.

Japonci s principem ionizace, jako způsobem boje proti zubnímu plaku, pracují už od roku 1985. Nyní jej akorát přetvořili do podoby ionizačních zubních kartáčků IONICKISS. Ty využívají sílu ionizace tak, že je při čištění plak odpuzovaný od povrchu zubů – jako při používání magnetu.

 

Ionizační zubní kartáčky totiž nejsou žádným futuristickým nástrojem. Na první pohled vypadají podobně jako klasické. V rukojeti však mají zabudovanou lithiovou baterii, která je připojená k titanové tyčince procházející kartáčkem. Na rukojeti je tenký kovový pásek, kterého se musí člověk při čištění dotýkat vlhkou rukou. Tak se vytvoří uzavřený kruh, kde cirkulují záporné ionty. Ty naruší iontovou vazbu mezi plakem a zubem, a díky ionizaci bude zubní plak odpuzovaný od povrchu zubu směrem k hlavici kartáčku. Na toto čištění není potřeba zubní pasta, vyřeší ho samotná fyzika. Studie ukazuje, že s ionizačním zubním kartáčkem budou zuby o 48 % čistější, a to i na těžko dostupných místech.

 

Zakoupit lze manuální i sonické ionizační zubní kartáčky. Kromě jejich jedinečné technologie zaujmou i faktem, že po zhruba dvou měsících, jak je standardně doporučováno, není nutné měnit celý kartáček ale pouze výměnnou hlavici, což je nejen ekonomické, ale také ekologické.

Revoluční zubní kartáčky IONICKISS jsou skvělým tipem na valentýnský dárek, ale i pro všechny, kteří rádi zkoušejí nové věci, a kterým záleží na jejich zdraví.