Testování kartáčků IONICKISS s časopisem Dieta

 Dieta kolaz
 
Tři čtenářky časopisu Dieta dostaly v rámci projektu Super proměna možnost vyzkoušet naše ionizačně-sonické kartáčky IONPA HOME. Jaké byly jejich zkušenosti?
 
Hana K.: "Mé zkušenosti s kartáčkem IONPA HOME od značky IONICKISS jsou velice přívětivé. Zatímco sonický kartáček plak ze zubů odstraňuje mechanicky
kmitáním, ionizační kartáček na povrchu štětinek přináší záporné ionty, které
plak ze zubů efektivně odlepí. Pozitivní přínos nové technologie ionizace kombinované se sonickým čištěním jsem poznala hned po prvním použití. Okamžitý hebký pocit zubů bez plaku, který jsem vnímala skoro celý den, mě hrozně překvapil. Už bez něj nedám ani ránu. Je to prostě on, mého chrupu šampion."
 
Erika J.: "Kartáček IONPA HOME používám 14 dní a mohu říct, že funguje už jen ten pocit, že mám něco jiného, svým způsobem výjimečného, co mé zuby ozdraví, dodá jim většího lesku i pocitu hladkosti, a hlavně je zbaví plaku! Po ty dva týdny jsem se věnovala péči o zuby ještě s větším „úsilím“ a také očekáváním než s běžným kartáčkem.
IONPA HOME má oproti jiným kartáčkům kartáčkům štětinky poskládané nerovnoměrně. Některé jsou dělší, některé kratší. Tím pádem se dostane i do těch nějvětších záhybů a zákoutí. Zuby jsou nyní rozhodně hladší. Když si po nich přejedu jazykem, cítím opravdu rozdíl a ihned po každém vyčištění je pocit velmi příjemný."
 
Kristýna S.:"Zcela upřímně uznávám, že tenhle sonický a ještě k tomu ionizační kartáček je první, který mě donutil zahodit ten manuální. Ať jsem čistila sebevíc důkladně, s manuálním ani jiným sonickým jsem nedosáhla takového precizního vyčištění. Zuby jsou hladké bezprostředně po čištění a vydrží takové ještě dlouho po něm. Přes den ho využívám poctivě po každém jídle, pokud jsem doma a mám možnost, přijde mi skvělé, že nemusím ani používat zubní pastu, abych dosáhla pocitu čistých zubů."
 
Čtenářkám děkujeme za recenze a přejeme hodně úspěchů, zdraví a samozřejmě krásné a zdravé zuby.
 
IMG-9701 na šířku
 
Zubní lékařce MUDr. Alici Pavlasové děkujeme za názornou ukázku správného čištění zubů a také za rady a doporučení ohledně prevence zubního kazu.