Udělejte si pořádek ve své koupelně

 

Všichni to známe. Zazvoní budík, otevřete oči a od té chvíle začíná být nápor na koupelnu enormní. Zvlášť u rodin s několika dětmi. Jste na sebe hrdí, když se vám podaří použít mezizubní kartáček alespoň do poloviny doporučených dírek a už nezbývá čas myslet na to, kam tu malou věc ukládáte a zda se vašemu ionizačnímu kartáčku při čekání na další použití daří dobře.

Odcházíte s myšlenkou na to, zda jsou všechna bříška nasnídaná, levá bota nezdobí pravou nohu, zda máte klíče. Telefon. Kabelku! Zkrátka na organizaci něčeho, jako jsou kartáčky a pomůcky dentální hygieny, nezbývá čas. Ony mezitím leží na vlhkému umyvadle nebo ve vlhkém kelímku a bakterie svižně okupují vlákna kartáčku.

Rozhodli jsme se vám tuto situaci usnadnit a započali jsme spolupráci s českou firmou neKamen, která kromě jiných praktických věcí vyrábí i skvělé stojánky na kartáčky IONICKISS.

Aby ionizační kartáček IONICKISS dobře fungoval a zajistili jste mu co nejdelší životnost, je třeba dodržovat pár jednoduchých pravidel:

  • Po použití kartáčku pravidelně (alespoň 1-2x týdně) sejměte výměnnou hlavici, odstraňte případné nečistoty a otřete vodicí titanovou tyčinku do sucha. Takto rozložený kartáček nechte volně proschnout. Nečistoty na tyčince mohou zapříčinit nedostatečný tok iontů. 

 

  • Kontrolu funkce baterie zmáčknutím tlačítka provádějte přibližně 1x týdně. Častější kontrolou zbytečně zvyšujete rychlost vybíjení baterie. 

 

  • Skladujte kartáček na suchém místě vaší koupelny a předcházejte jeho pádu. S tímto snadno a rychle pomohou stojánky neKamen. Pojďme se na ně podívat více z blízka...

 

Stojánky na zubní kartáčky neKamen

  • jedná o českou firmu s ruční výrobou,
  • stojánky zajistí hygienické uspořádání všech pomůcek ústní hygieny a zabrání jejich zatoulání do útrob vaší koupelny nebo náhodné použití různými členy rodiny...
  • stojánky jsou vyrobeny v jedinečném vkusném designu z kvalitních materiálů (Corian nebo Staron), které jsou hygienické, odolné vůči skvrnám a čistícím prostředkům, stálé - nekorodují ani se nerozpadnou, beze spár - celistvé, pevné a ekologické
  • lze je mýt i v myčce,
  • díky jejich váze se jedná o stabilní kusy – nepřevrhnou se,
  • lze je použít pro umístění:
                                   - ionizačního kartáčku IONICKISS
                                   - náhradní hlavice IONICKISS
                                   - jednovazkového kartáčku
                                   - mezizubního kartáčku
                                   - mezizubní nitě
 
Jednoduše naleznete vždy vaše pomůcky ústní hygieny na jednom místě, hygienicky čisté a v suchu. Bakterie a patogenní mikroorganismy se pak hůře na vláknech kartáčku usazují. Navíc stojánky vaší koupelně nesmírně sluší.

 

Věříme, že je budete milovat stejně jako my. Již brzy na našem e-shopu!